AVTOMATSKA  AVTOPRALNICA

 

POLETNI ČAS  PON- SOB od 8 00 -19.00, ob NED od 9.00 do 12.00. 

ZIMSKI ČAS (od 1.11.-31.3.) PON-SOB od 8.00-17.00, ob NED od 9.00 do 12.00.

OB PRAZNIKIH ZAPRTO
AVTOMATSKA AVTOPRALNICA CHRIST CENTUS C164 prevozne širine 2,40 m in 2,40 m višine s strešno sušilno šobo, sledljivo obliki vozila z istočasnim stranskim izpihovanjem, dozirnim sistemom za šampon in sušilec, kar vse krmili računalnik. Oprema vsebuje tudi sistem aktivnega predpranja z aktivno peno, sistem voskanja vključno z dozirnim sistemom za optimalen nanos na površino vozila in njeno dolgotrajno zaščito. Sistem visokotlačnega pranja podvozja z rotacijskimi šobami v celotni dolžini vozila.

V fazi avtomatskega pranja se enota samodejno premakne v celotni dolžini vozila tako, da optimalno očisti podvozje ostankov umazanije, v zimskem času soli, tako so vsi sklopi nameščeni na podvozju, zavarovani proti poškodbam povzročenim z vplivom ostankov agresivnih snovi. V avtomatski avtopralnici so nameščene najboljše krtače, da ne poškodujejo laka na avtomobilu.

Čistilna sredstva so okolju prijazna. Vsi trdi delci, ki se pojavijo pri pranju ostanejo v posebnih bazenih, ki se redno čistijo, lovilec olj pa ustavi olje, da ne pride do onesnaževanja. Avtopralnica je že pripravljena na reciklažo vode, katero bomo kasneje tudi  montirali tako, da bomo isto vodo večkrat uporabili. Ravno tako načrtujemo uporabo meteorne vode za pranje in nego vozil. Celotna investicija obeh avtopralnic z čistilnimi napravami brez upoštevanja zemljišča  z DDV je 333.000 Eur.